Reparation af Iphone 7+

Er din Iphone 7+ gået i stykker? Jeg er klar til at hjælpe dig med den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Jeg udfører mobilreparationer af din skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera og homeknappen. Er der andre problemer så kan jeg sikkert også klare det. Jeg tilbyder dig 6 måneders garanti på reparationen.

Service
Jeg ved, hvor vigtig din mobilfon er. Derfor fokuserer jeg på, at reparationen bliver udført inden for aftalt.  Jeg kan naturligvis have ekstra travlt. Du kan aflevere din mobiltelefon til mobilreparaton, men kan også sende din mobiltelefon til mig. Jeg sender den tilbage straks efter den er repareret.

Kvalitet
Jeg benytter gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos mine leverandører, tjekker jeg alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer jeg, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som jeg ønsker at levere til dig.

Jeg er blandt de billigste i Danmark.

Prisliste for reparationer

Frontskærm A+ kvali. 650,- kr.

Frontskærm udskift A++ 1000,- kr.

Frontskærm original lcd 1300,- kr.

Batteri 450,- kr.

Batteri original 800,- kr.

Panserglas påsat 150,- kr.

Panserglas skærmskift 200,- kr.