Reparation af Ipad 2/3/4

Er din iPad 2/3/4 gået i stykker? Jeg er klar til at hjælpe dig med den reparation eller service du har brug for.

Reparation
Jeg udfører mobilreparationer af din skærm, bagside, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera og homeknappen. Er der andre problemer så kan jeg sikkert også klare det. Jeg tilbyder dig 6 måneders garanti på reparationen.

Glasset kan gå i stykker når det tages af, hvis det gør, koster det 299,- kr.

Service
Jeg ved, hvor vigtig din mobilfon er. Derfor fokuserer jeg på, at reparationen bliver udført inden for aftalt.  Jeg kan naturligvis have ekstra travlt. Du kan aflevere din mobiltelefon til mobilreparaton, men kan også sende din mobiltelefon til mig. Jeg sender den tilbage straks efter den er repareret.

Kvalitet
Jeg benytter gennemtestede kvalitetsreservedele. Foruden kontrollen hos mine leverandører, tjekker jeg alle skærme med et diagnoseværktøj. På den måde sikrer jeg, at fx skærmen eller batteriet har den kvalitet, som jeg ønsker at levere til dig.

Jeg er blandt de billigste i Danmark.

Prisliste for reparationer

Touch glas A+ kvali. 599,- kr.

Touch glas OEM kvalitet 999,- kr.

LCD 1299,- kr.

Volumen knap 999,- kr.

x

Lydløs knap 999,- kr.

On/Off Knap 999,- kr.

Batteri 1199,- kr.

Ladestik 999,- kr.

Wifiantenne 899,- kr.

Panserglas påsat 199,- kr.

Panserglas skærmskift 75,- kr.

Homeknap 999,- kr.